A- A A+

Schrijnwerken van A tot Z

Algemene Schrijnwerkerij Werner De Proost beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van allerhande binnen- en buitenschrijnwerk in hout. Zo kunt u bij ons terecht onder meer voor ramen, deuren en veranda's maar ook voor uw binneninrichting of buitenschrijnwerk bent u hier aan het juiste adres.

Bij de uitvoering van deze werken streeft Algemene Schrijnwerkerij Werner De Proost bovendien niet enkel naar de beste kwaliteit en de daarbij gepaard gaande drang naar perfectie, zo gaan wij nog een stapje verder door de nodige extra aandacht te besteden aan een gedetailleerde afwerking waarbij een persoonlijke service aan een eerlijke prijs centraal staat.

Onze schrijnwerkerij beschikt dan ook over een uitgebreid machinepark, waarbij reeds jaren geleden het perfecte evenwicht werd gevonden tussen moderne, technologische ontwikkeling en ambachtelijk vakmanschap. De productie gebeurd met andere woorden te allen tijde in ons eigen atelier waardoor eventuele fouten tot een absoluut minimum worden herleid.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit uiteraard steeds via onze contactpagina.

Contact

ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ
WERNER DE PROOST

KASTELSEDIJK 38B
2480 DESSEL
België


GSM : 0477 550 189
FAX : 014 828 250
info@radepro.be

BTW BE 0731 517 382

Ramen, deuren en veranda’s


Ons assortiment van ramen en deuren is volledig gemaakt in Dark Red Meranti Nemesu waarbij alle materialen voorzien worden

Binneninrichting


De plaatsing van het binnenschrijnwerk zorgt voor de echte afwerking van de woning en maakt ze meteen ook functioneel.

Buitenschrijnwerk


Naast ramen en deuren in hout wordt bij ons ook ander buitenschrijnwerk gemaakt en geplaatst. Denk hierbij onder meer aan sierluiken

Renovatie


Algemene Schrijnwerkerij Werner De Proost realiseert de renovatie van uw huis. Wij helpen u met plezier verder met advies op maat.

Realisaties

Voor Algemene Schrijnwerkerij Werner De Proost is ieder project uniek, elke opdracht krijgt dan ook de bijzondere aandacht die het verdient.